Я прокладаю грань між собою
Людьми та СВІТОМ. Там, за тією гранню, я інша…Не створюю стосунків…Живу химерними снами, немиттєвим, вічним: нескінченними хмарами у синій безодні, таємничою луною і яскравим сонцем…Там не має почуттів, мегаполісів і набридлої роботи. Там спокій і любов, краса і мир, мрії і сподівання .
ТАМ, ЯКЕ В МЕНІ!