Хто доброчинності час приділяє,
Для кого буває і ніч, наче день,
Серцем відчує і не розділяє
На чорне і біле в житті все лишень.
Кому благодійність допомагає -
Хвилини натхнення дарує душі,
Страждання людей хто в житті помічає,
Свій слід доброти на Землі залишив.
Хто вільна насправді на світі людина,
Від заздрощів вільна, від влади грошей.
Для кого уся Батьківщина - РодИна,
Той владен лишитися власних речей.
Хто впевнений в силі на руки узяти
Дитинство чи старість ціною життя.
І вдячні за вчасну доставку солдати
Сміливим завжди волонтерським серцям.
Олександр Сичов