За мотивами телефільму «Біблія»
та пересічної реальності
Вони катували Ісуса.
А натовп, породжений злом,
продовжував шлях за хрестом,
в шаленому темпі та русі.
Ганебне видовище в дусі
Минулих й прийдешніх історій.
Стражденна від крові земля.
Життя обезцінено – тля.
То річка поглине, то море.
Чутки розповсюджують горе.
Та ні, не чутки, а реальність.
Жорстока реальність подій,
що знищує зáдуми мрій.
Щоденно у місиві пральні,
бо вибухи чути у спальні.
Сирени – загроза, що вкотре
отрутою діє на люд.
Мінорний створила етюд.
Дороги заплутані – мотлох.
Руйнацій жахливі полотна.
В Ісуса зосталась лиш віра,
бо ВІН переможно воскрес.
Без пафосних мовлень і тез,
керуємось словом уміло.
Терниста дорога до миру…
03.05 – 04.05.2024
Ой, Ігоре Степановичу, дякую, що завітали на мою сторіночку.
Дякую за побажання.
Нехай щастиить Вам під мирним небом та захистом Всевишнього, поряд з Музою.