Забудьмо кривди і образи.
Навіщо час втрачать дарма?
Ти не кидай вразливі фрази,
Життя одне і мить одна.
Якщо зупинимо плин часу
І обернемося назад,
То за плечима ми побачим
Не тільки терни й купу вад.
Побачити повинні щирість,
Тепло усміхнених сердець,
Великі очі не від зла синючі,
А від блакиті неба голубі й сліпучі,
Що криють доброти вінець.
Якщо зробити і не зможе чудо
Великий техніки прогрес,
Не куйте слово у залізні грати,
І не майструйте клітку золоту.
Знімайте панцир, з броні лати
Тягніться вище, до небес.
Потенціал наш невичерпний,
Бо всі актори у житті.
Та публіку шукайте лиш в театрі
І не гвалтуйте часу, як не здатні,
Щоб потім не марать життя у каятті.