літо закінчується..
лишає жодного квитка
чи мушлі
але
і
жодного битого скла
цегли_твоїх
дякую обереги неба
камуфляжного
втілення
_ _ але і-крапка
земле
забагато в|битих сердець
решіткою м'язистий
відголоски вибухів
свічі і прапорці
світлини
увійшовших в_вічність
занадтосвітлих людей
перед очима
в_вічність
дівчина прекасна
замість веснянок
в'їджене в обличчя
руки
ґрунт вибуху
дівчина
з безмежносильною посмішкою
і руками
правди
дівчина
прекрасна
виборює
небо
і
землю
правду
...
літо завершується..
інколи лишаючи
пелюстки
зсохлих квітів
закладинками спогадів сонця
прикладай до ран|и
кажуть
зцілює
/і пам'ятай
літо завершується
а війна
ні
•
цілую
квітко
лишайся
цілою