У вересні всі дітлахи чомусь сумні
адже приходиться їм йти до школи
і несподівано пройшли щасливі дні
вважали літо не закінчиться ніколи...
Прийдеться знову рано просинатися
вмикати комп і заходити в клас-рум
і звісно їм треба вчасно під'єднатися
хоча велике щастя коли зникне струм...
Тоді з'являється в них радість у очах
вагома є нагода трішечки поспати
але сьогодні це передчасний страх
прийдеться їм ще понеділка ждати...
П.С. Усіх учнів щиро вітаю З днем знань!
Пам'ятаємо що не треба боятися нових знань
а треба боротися завжди з власною лінню!