А що, як я насправді і не я?
А що, як є той, другий я?
Може він буде кращим?
Може його пробачать?
Мене не впізнає моя сім'я
Тоді, як я не я.
Тоді мені ще гірше значно,
Тоді стає ще дужче лячно.
Кохана теж пита, де я.
А я ось тут. Та ж я не я.
Я певен вона зряча,
Але мене не бачить.
То хто той інший я?
Хто промовля моє ім'я?
Хто їсть і п'є так смачно,
Живе моє життя невдячно?
Хто винен мені повернути "я"?
Чи я чи той, інакший я?
Чия то тінь в сідлі маячить?
Хто гра зі мною в скачки?