Ти моя доля, мій фатум, нірвана,
казала тобі люблю раз і назавжди.
Давно вже загоїлась моя в грудях рана,
але ти сіль посипатимеш завжди...
Люблю коли ніжно дивишся в очі,
так солодко, пильно ти щось там шукаєш.
Уві сні мене обіймаєш щоночі
і що я тебе також... відчуваєш