Я - маленька піщинка
в безмежному сивому Всесвіті.
Пролітають повз мене
зірки - схарапуджені коні.
Я - дрібненька зернинка
в неозорому полі.
Загубитись так легко.
І так важко
тримати думки на припоні.
Я - загублена дівчинка
у твоєму безбарвному світі.
Повітряна кулька
в руках твоїх -
щось неймовірне.
Ти не віриш пророкам -
ні нашим, ні їхнім.
Ти виклик кидаєш
свавільним богиням свободи.
Я - сонячна птаха
в пустелі твого божевілля.
У темряві душ
ти блукаєш -
твій компас розбився.
Боюся тебе,
солодкого твого свавілля.
Сьогодні ти - хижий,
а завтра -
сніданки у ліжко,
букети жасмину.
Я - піщинка
...зернинка
...дівчинка
...птаха
Я - це ти.
Та моїм ти не станеш ніколи.