Забиті в кайдани люди повзають на колінах
Ніхто не може голову піднести вгору
Замкнені,замкнені в лабіринті,в сірих стінах,
Ходимо за руку по смертельному колу.
Це поїзд який без зупину несеться кудись.
І ходимо ми по ньому туди сюди.
Може підірвемо цей поїзд колись.
Підемо гуляти в безмежні степи
Клоустрофобія породжує паніку визволення,
Не буде перешкоди бунтарному руху.
Над всіма буде панувати нищення.
Будемо подавати один одному руку.
Відчуєш раз тепло не захочеться холоду
Зірвати з себе залізо буде занадто просто.
Підривати і руйнувати,це подарує насолоду.
Так,я не попаду в болото
Не буде написано у нас на бетоні
Народився мертвим і забитий у дерево
Не хочеш бути в полоні
Давай розвіємо разом мереживо