Я - для тебе вiдкрита рана,
Я - для тебе, лише для тебе.
Я як небо. Я твiй свiтанок.
Я - эдина твоя потреба.
Я все знаю i навiть бiльше,
Нiж ти знав, що я знаю певно.
Я нiщо. Я як бiла тиша
Коли все непроглядно темне...
Та навiщо тобi це диво?
Тебе знов оточили лярви...
Лиш зізнайся, чи ти щасливий?
Без кохання зникають барви...
Хоч вiдкрита така як рана,
Я тобi це не скажу в голос.
Ти для мене моiм не станеш,
Тому я безкiнечно гоюсь...