Чашка ранкового моря Випита була до дна І поцілунок від Бога, Що дарувала зоря, Ніжні обійми солоні Й вітер шепоче слова: "Все це сюрпризи від долі, В морі які віднайшла."
ID: 199961 Рубрика: Поезія, Лірика кохання дата надходження: 08.07.2010 14:47:35 © дата внесення змiн: 25.01.2014 19:05:57 автор: Я є я.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie