Красива доля, нелегка
Твоя душа - моя жага.
Я хочу її потримати,
Забрати все і не віддати.
До дна ту чашу напувати
І жадібність свою прибрати,
Лиш твоє серце упіймати,
В своїх долонях відчувати.
Тебе самого увібрати
І ту любов подарувати.
Нехай в жадобі почуття,
Але душа твоя - моя!
Навіки володію я
Твоїми внутрішніми "я".