РАССТОЯНИЕ МЕЖДУ ЛЮДЬМИ ЗАПОЛНЯЕТ ЗВЕЗДЫ
РАССТОЯНИЕ МЕЖДУ ЗВЕЗДАМИ ЗАПОЛНЯЮТ ЛЮДИ
ЛЮБОВЬ — ЭТО СКОРОСТЬ СВЕТА
ОБРАТНО ПРОПОРЦИОНАЛЬНАЯ РАССТОЯНИЮ МЕЖДУ НАМИ
(К.Кедров)
------------------------------------------------------------------------
...не поспішається і зіркам в твоїх долонях вже тісно,
якщо глянеш праворуч, побачиш місто,мучиме тишею.
В пам"яті завтрашніх снів псевдоспогад зависне
і горітиме полум"я змін, і не стане вона сміливішою.
Так на відстані рук розсипаються в небо всі докори-
одночасністю снів, невербальністю знаків, несхожістю.
Хтось для тебе був крапкою, точкою дотику/опору,
дивував неприсутністю часто ( нудною тотожністю)
Так на відстані слів відчуваєш себе якось втомлено,
їм ціну зазначаю, хоч знаю - її я не знатиму.
Закривавлені ножиці в слово "колись" буде встромлено,
чуєм схлипи... це щось на частини...на атоми.
Так на відстані долі будуються замки із вічності,
огортаються снігом мовчань, але сніг має вік.
Якщо глянеш у небо,побачиш картинки із ніжності-
я в долонях частину зірок, до яких ти вже звик...