Поплач, якщо на серці сум,
Поплач, від безнадійних дум.
Поклич, якщо душа страждає,
Поклич, якщо його немає.
Прости, образу і печаль,
Достаньо їх у кожного на жаль.
Прости у слові гіркоту,
Залиш у серці ніжність-чистоту.
Забудь,що хочеться забути,
Згадай, лиш те чого не повернути.
Віддай, якщо з душі все вириває,
І збережи усе, що зігріває.