Так тихо… Надворі чутно стукіт…
А в серці причаїлася печаль…
Лише цей дощ відчує весь мій смуток
І лише він відпустить мене вдаль.
Далеко і високо… Геть…
Далеко від людей, суєт,
Де я знайду себе, свій рай...
Так, дощ відпустить мене вдаль.
Я люблю дощ, він розуміє все
Немов зливається зі мною у одне
Єдине ціле, що вже ніколи не помре
І одне одного ніколи не покине.
Він – наче друг єдиний мій,
Неначе ангел охоронець,
Веде мене у танець мрій
І шепче щось, неначе поруч.