Маленькі хлопчики й дівчата
У вишиваночках співають
І щастя й долі так завзято
У Бога молять і благають.
Вони- маленькі українці
І хочуть ,щоби край їх милий
Не знищили ще раз чужинці,
А їхню мову не зганьбили.
Вони так люблять маму й тата,
І вчительку, що їх навчала,
Й не хочуть, щоб чужі солдати
Їх знов по тюрмах мордували.
Вони чужих гербів не хочуть,
Ні прапори, чужі святині,
Бо в них є тризуб їх праотчий,
І жовто-сині рідні стяги.
Тож, дай їм, Боже, добру долю,
Відверни біди, вражі змови,
Щоб не топтали вже ніколи
Чужинці край їх, стяг і мову
16.05.2011.