Хоча любов - сила, вона робить тебе слабким,
Хоча ненависть - слабкість, вона робить тебе сильним.
Але рано чи пізно коло замкнеться
І ти повинен вирішити,що важливіше :
жити із солодкою слабкістю
чи
найти в собі силу відтіснити її,
дозволити собі літати
чи
впевнено і твердо стояти на землі ?
Та знай,що,обравши щось одне,
Нелегко буде потім досягнути іншого..
І,можливо,саме ти,
Задумавшись над всім цим,
Зможеш знайти те,що
Знаходиться між
слабким і сильним,
солодким і простим,
спонтанністю і стабільністю,
небом і землею...