Втонуть в твоїх очах-родитись у коханні,
В країні світлих мрій розтануть в почуттях.
Росою на світанні, із присмаком надій,
Торкнутися вустами і жить в твоїй душі.
Пробігтися щоками, коли ще тихо спиш.
І теплими дощами весну в тобі будить.
Зорею впасти з неба, лиш для твого бажання.
Й сніжинкой торкнутись легенько до повік.
Струною серця грати мелодію зітхання.
------------------------------------
Втонуть в твоїх очах-родитись у коханні.