Ідучи вулицею,ми бачимо людей,
які також кудись прямують.
Їх багато і шляхи у них різні
І так кожного дня ідемо:
хтось на роботу,хтось в лікарню,
інший в гості,а ще хтось у школу.
Так завжди тривало й триватиме
і ніхто з перехожих не насмілиться запитати
куди подорожній прямує
Але навіщо це нам?
Можливо,просто з інтересу?
А можливо з того,шо усіми люди
і у нас такі схожі життя
можливо,по очах ми читаємо,хто,куди іде.