Їхала в трамвайчику дівчина-студенточка,
гарна, але стомлена, а в руці - цукерочка.
У трамваї люду повно - натовп навісніє...
А студентка ще не їла, тож стоїть і мліє...
-Прошу, ваш квиток, будь ласка, - кондуктор озвався.
-Звісно, звісно! Зараз, є... - і квиток показався.
-Ех, тут вже є... Шкода, шкода.. - кондуктор зітхає.
-Покупаєм білєтікі!!! - голосно гукає.
Дівчина ж і далі їсть цукерку ту очима.
-Гарна в вас канхвєточка - обізвався хлопчина.
Дівчина не чує наче, (а їжу сховала),
Далі собі їде - горда, наче справді пава.
Аж тут зиркає на неї один чолов'яга,
витріщився і кліпає... Дивний, бідолаха...
-У вас око сіпається - жіночка сказала
і на чоловіка того пальцем показала.
-Ет, дурна чи що? Це ж я до тієї дівчини!
-Коли так, скажіть, будь ласка, мені про причину...
-Гляньте-но на ліву кишеню у свого пальто -
там же блискавка розтібнута, як побачить хто -
пограбує безсоромно, а ти й не побачиш...
-Не хвилюйтеся, шановний! Я грошей не маю!
*засновано на реальних подіях :)