Навіщо плакати від болю
Якщо ти сам його приносиш,
Навіщо жалітись на долю
Ти сам її такою робиш.
Всі твої вчинки незбагненні,
Вони не йдуть ні в які рамки,
Думки і дії хаотичні доводять душу до нестями,
Усе що може бути вічним
Ти бєш,ламаєш,ріжеш,нищиш.....
Навіщо ж плакатись на долю?
Ти вчинками її калічиш.
Задуматись не має часу
Руйнуєш все не вміючи творити,
Навіщо ж плакатись на долю
Не прагнучи її змінити?