Темна ніч.
Вже всі сплять.
І тільки ти їдеш на останньому трамваї,
І слухаєш стукіт його коліс.
А за вікном місяць,
Ніби пастух, зібрав коло себе тисячу зірок.
І вітер наспівує сумну мелодію.
А думками ти ще все із нею.
З своєю малою, яку ти кохаєш до нестями.
Яка заставляє битися твоє серце, як божевільне.