Як я хочу опинитися в твоїх обіймах.
Злитися з тобою в одне ціле.
Відчути тепло твоєї душі.
Відчувати те, що відчуваєш ти.
Пізнати твою душу.
Стати Твоєю половинкою.
Кохати тебе.
Бути з тобою вдень і вночі.
Засинати і вставати з тобою.
Щоранку просипатися від твоїх поцілунків.
Бачити щодня твої чарівні очі і твою посмішку.