Літо настало. Хочеться тепла.
Хочеться, щоб поруч любов твоя була.
Щоб тихі розмови до ночі,
Поцілунки солодкі, ти мій хороший.
Щоб по місту лиш вдвох серед ночі,
Щоб дивились очі у очі,
Щоб щирими були почуття
Й незабутнім стало це відчуття.
Щоб разом були ми з тобою
Не розлучали нас ні сльози, ні горе.
Щоб кохання нас об\\\'єднало,
Емоцій чимало воно нам давало.
Хочу, щоб просто були ТИ і Я,
Щоб нарешті стала щасливою я,
Щоб нарешті стабільність настала:
Один одного щиро ми покохали.