Тепер вона твоя кохана.
Бентежно юна й голосна.
Цікава, мила і жадана.
Весела і дзвінка весна.
Вона тепер тебе розрадить.
Нарешті , море із утіх.
Вона розвагам не завадить.
Ти будеш чути тільки сміх.
Вона тепер твоє натхнення.
Легкий і безтурботний світ.
Життя з вишневого варення.
Їй тільки дев’ятнадцять літ.
Вона тепер твоя…Цікаво,
Чи зможеш щастя дати їй?
Чи згодом тихо і лукаво
Завмреш в бурштині безнадій?