«жінка – сам знаєш, істота вперта, прости її, Боже» (Галина Крук).
Жінки хочуть бути завжди юними,
Щоб зупиняти серця чоловіків.
Збирають павутиння між струнами
Буднів і свят прожитих років.
З викликом дивляться зрілості в очі,
Шумно мовчать у чужі телефони.
Кличе до себе тіло жіноче
Шукачів ерогенної зони.
Жінки не вміють зберігати секрети –
Просто мовчання не їхня фішка.
Принаймні, так пишуть про них поети,
Граційних, що прагнуть стрибка, наче кішка.
Жінка чекає на слово «люблю»,
Впевнена там, де чоловік вагається.
Відверто показує ніжність свою,
Жінка – кросворд, де нічого не перетинається.