Чому! Не прийшов тієї ночі ти?
Чи згасли всі твої думки?
Чому вже згас твій погляд вранці?
Чи вже не стало сил іти?
Невже, ти розлюбив мене?
Чи може зовсім не любив...
Чому скажи,скажи писав мені листи?
Чи вже не стало сил іти?
І вогник згасне в тебе у душі.
І я залишусь в тебе в серці назавжди.
І старші двоє стали ми.
Любов пізнали краще ніж тоді.
А що тоді? Тоді, ми були тільки діти.
І вже зуміли полюбити.
Чому тоді розтались ми?