Я ІДУ У ПЕРШИЙ КЛАС
ШКОЛА ДВЕРІ ВІДКРИВАЄ
ЗУСТРІЧАЄ ЩИРО НАС
З ПЕРШИМ ВЕРЕСНЕМ ВІТАЄ
БУДУ Я ТЕПЕР ШКОЛЯР
ЦЕ Я ТОЧНО ЗНАЮ
ВІДКРИВАЮ СВІЙ БУКВАР
Й БУКВУ А ШУКАЮ
ТРЕБА ЩЕ ОДНУ МЕНІ
БУКВУ ВІДШУКАТИ
ПЕРШЕ СЛОВО У ЖИТТІ
ХОЧУ НАПИСАТИ
ЗАХОВАЛАСЬ БУКВА ЕМ
В СТОРІНКАХ БУКВАРА
ТА ЇЇ Я ВІДНАЙДУ
І НАПИШУ СЛОВО МАМА