Живемо всі, мов на вулкані,
Своєї тіні часто боїмось.
Нас страшать всі, хто лиш бажає.
А ми -- всі дружно дрижимо.
Коли народ втрачає розум,
Коли пропав здоровий глузд,
Насмішники, злодії, дурисвіти
Для зиску страху додають.
Як треба втратити свідомість,
Щоби купити той пакет:
Мішечок з прапора Держави…
І в нім непотріб для потреб!
До масових затій давно готові –
Нас тішить демонічний «хеловін»,
Листи шлемо « Морозу», «Миколаю»
І щиро тішимося цим.
То й що, іще одна нагода
Квиток придбати в «пекло» або в «рай»….
Якби ми ненадовго пробудились,
То зрозуміли б свій трагічний стан!
1 Тимофія 1:13 «Хоча раніше я був зухвалою
людиною, богозневажником і гонителем, мені
було виявлено милосердя, бо я жив у незнанні
й поводився так через брак віри.»
Якова 1:5 « Отже, якщо комусь із вас бракує
мудрості, нехай безупинно просить у Бога, котрий
усім дає щедро та без дорікання, і тоді отримає її»