У кожного свої дороги
І свої двері, і пороги.
Думок і віри – свій вінок.
Життєвий праведний урок.
Та не жаліємо ми плечі,
Хоча вони й худі, до речі,
Несемо і чуже й своє –
Все, що навколо серця є.
Не тіш надію лиш на Бога!
Шукай – де є твоя дорога!..