Я знаю ти навіть не згадаєш мене
а якщо по-правді то я тебе ніколи не забуду!
і наших з тобою зустрічей ...
Пам'ятаєш як нам було добре разом
ти в мене перша любов
і тому я не можу забути ... тебе
а може я досі в тебе закоханий ...
а я з тобою хочу зустрічатися ...
не знаю чи ти пробачиш мені ...
скоріше за все ні ...
Повір я зовсім інший,
і мені хочеться просто почуттів,
Тебе обійняти і ніжно поцілувати в щоку ...
Розумієш я дівчиною захоплююся
не як книжкою з алгебри
а як цікавою ...
і якої я так захоплююсь
і того не помічаю що відбувається навколо
і коли розумієш
-як приємно жити тобою
то навіть не хочеться дивитися навколо ...
і тому мене збила вантажівка
під назвою "розлука"