Прикрити долонями вікна у скронях,
Де вітрами щирості вибило шибки.
Шукати відвертості кроків в погонях
Глибоко вклубкованих в клубище нитки.
На пальцях лічити секунди до виходу
Звідти, куди ще не встиг і зайти,
Можливість знаходити в вирі безвиходу
Для того щоб знову туди увійти.
Сховати ображені сльози у вічність,
У кратери власно-чужої душі.
Сховати ображену душу у сльози,
У кратери, власне, чужої душі.