Ні крапельки мене ти не кохав,
Але навчив,навчив кохати.
І щось прекрасне так топтав
Про міць його тобі не знати.
Ти ненавидів.Просто був.
А я зуміла все переболіти,
Хоч вітер болю сильно дув,
Вогонь залишився горіти.
І день за днем ,а всі надії
Залишилися розбитими вщент.
Нехай від тебе були мокрі вії,
Але життя.Ти -в ньому момент.
Я знаю:все черстве
І вже нічо нема святого
Але живе,живе,живе,
В моєму серці щось до твого.
Можливо,
Це не так щоби "кохає".
Важливо,
Що живе і не вмирає.