Я дякую тобі за біль,
якого ти мені завдав
І дякую за те,що так
Й ніколи не кохав.
й за мужність,міць
також тобі є вдячна я.
без них усе навколо
Стандарт,а не життя.
Я дякую тобі за той момент,
Коли сміялась я і хоч до болю.
Я справді дякую тобі,
а серце моє просить волю.
Я дякую за ту хвилину,
Коли серце билося частіше.
Й за те я дякую,що ти щасливий.
Для мене це найважливіше.
І за слова,
чи щирі були чи ні
Я дякую за ту реальність,
а не момент цей уві сні.
Кохаю-ні,а може?
Прогресує мій душевний бій.
Я просто дякую за сина.
Матері твоїй