Хоч ти не хочеш-а я люблю
Хоч ти не знаєш-а я молю
про тебе Бога,щоб Він хранив
твою дорогу і давав сил..
Хоч ти не просиш-я бережу
Всі наші спогади-я стережу
Любові нашої минулі дні,
як свічка згасшої,такі сумні..
Хоч ти не думаєш-мені ніхто
крім тебе,милого, як би не було..
В житті короткому-солодка мить
Лише з тобою я хочу жить..
Мости зруйновані,кінці у воду
В нас не питали на дії згоди
Життя роз'єднані,а ми страждаєм
І кожний виходу собі шукає..
Та сердця нашого не зрозуміти
Тим,що вміли так любити
Ми один в одному назавжди з'єднані
Хоча дороги в кінці розведені..