Цибуля викликає сльози -
Це відомо всім.
Але не зроблено це кимось злим,
Й не тим, кто винайшов морози.
Зусилля безкінечно добрі.
Дивися в очі,
Мені сказали це посеред ночі.
І ти вважаєш, ми хоробрі.
Цього нам зовсім не потрібно,
Нам вдосталь віри.
Ми загубили у дитинстві дорогі сапфіри,
Коли я бачив те, що було видно.
Познач цей день як світлу пам'ять -
Цибуля вмерла.
Її спалили вулканічні жерла
Та їстівна цукрова камідь.