Ні, я не хочу споглядати більш
В сліпих очах безмежний біль
І бачити цей сором під ногами
Я йду життям уже роками
А зрозуміти все не можу ані грама
Чому доводиться вбивати все частіш
Вбивати там і тут
Куди не підеш, всюди труп
Вбивати всюди - тут і там
Не стане місця скоро цим тілам
Вбивати все, що можна
І що не можна, звісно, теж
Без меж
Вбивати думку чисту кожну
Й ховати гріх під купою одеж
Мечем рубати голову без пліч
І битись проти справедливості опріч
Я вже стомилася
Життя переломилося
І сенс його зникає в темну ніч
Нехай, нехай. Осліпне любий світ
Скінчиться все ураз тоді
Коли своє зображення в воді
Побачить лиш останній
У слізному благанні
Переповзти свій Рубікон убрід