Сльоза була така як і завжди,
Скотилася по скроні. Засміялась.
Ти був неначе той ковток води,
Втамовує ту спрагу. Захлиснулась.
Було в тобі і щось таке нове
Розгледівши з середини. Здригнулась.
Лиш фраза та крутилась в голові:
"Ненавиджу тебе я". Закохалась.