Ти схожа на маму мою,
З тобою довго дружили.
Та, мабуть, стежку свою,
На двоє ми розділили.
Сиділа й про тебе згадала,
Фото до рук я взяла.
Я справді тебе любила,
Як сестра, ти для мене була.
Справді, ти схожа на маму мою,
І тому я про тебе згадала,
Відчуваю й свою я вину,
Але ж ти мене проміняла.
Якщо треба, хай буде так,
Що було, не забудем ніколи.
Відлетів наш останній літак,
Все закінчилося після школи.
Ти схожа на маму мою,
Найріднішу, найкращу й єдину.
Колись такою вважала й тебе,
Та, мабуть, пройшла та година.
Я згадаю не раз і не два,
Пам'ятатимеш й ти про мене,
Всі моменти, хвилини й слова:
"Наша дружба не вмре й не загине..."