Хтось колись любити навіть по смерті?
Звісно мабуть , бо життям всі потерті...
Всі хочуть правд, сил і премог,
але чи ти чи я чи він - Бог?
Всі бажають ,щоб їх пам'ятали,
але всі як дрогоцінні метали,
про себе нічого не знають звісно,
але від їх краси всім злісно і тісно...
Дороги навколо тебе, треба рушать,
А ти думаєш все чекать і чекать...
Забувати було треба раніш,
Не треба переконувати кохати все більш...
Далі фініш , мізки розтерті в кров,
А серце вже хтось не той вкрав...
Ти запам'ятай всі навколо є ,
всі знають чи ні про тебе щось,
ти не просто хтось ,
а весна ще краща мине...
Ти ж пам'ятай де ти і хто лишивсь...
А все ще буде ,на старе облиш...
Пам'ятай треба емоції ,
а дощі пройдуть ще як грації...
На нових місцях....