Одна на все життя,
... одна, моя і нічия інша.
Одна щодня, щоночі й зараз,
сидиш ти опівночі...
Ти лиш чекаєш....
за мною ти спостерігаєш.
Не спиш ніколи, коли поруч теж не сплю.
Ти є моя, а я твоя, але не зараз.
Не йди за мною, дай життя і почекай...
мене собі не забирай і не нагадуй.
Я знаю не моя ти зараз, але чекай
чекай ще довго, бо не віддам тобі життя,
яке так легко забираєш. Яке люблю!
Щодня й щоночі, завжди ти.
Чого чекаєш?
Розвертайся, йди, не час, мені це все так покидати.