Де ти? Серед тисячі зірок, як тебе знайти?
Твій образ десь ховається в тумані,
А на землі уже затоптані сліди.
Шукаю я тебе посеред ночі,
всі клопоти із пам'яті зійшли,
щоб ще раз глянути в твої прекрасні очі,
життя позбутись ладна назавжди.
Про тебе я співаю серенади,
обличчя омиваю вічними сльозами,
одна хвилиночка, здається, є віками,
без тебе зникли кольорові гами.
Сумую я і відчуваю присмак солі,
що роз'їдає рани від журби,
Тебе нема, тебе забрали хмари,
гітара грає ноту самоти.