У посмішці - щастя, в очах в тебе біль.
Коханого погляд немов п'янкий хміль
манить тебе й тягне з собою в полон,
він просто не чує душі важкий стон.
В холоднім печалі й в теплім затишку мрій
- помрій, вже й, мов, несе тебе в вирій
кохання на крилах й душа тріпотить,
й у простір безмежний ще мить й полетить.