а вчора очі тихо говорили.
й слова літали в краю вільно.
й ту мить з тобою ми прожили
коли все й справді було божевільно.
коли сміявся ти і я раділа
й подорожували ми у світі казки
відвертість приховати не зуміла
позбувшись від черствої маски.
історія.не аналогія якигось там епох
це щастя.щастя для нас двох.
і це не сором.й далеко не ганьба.
це-історія ,в якій є тільки ти і я.
й нехай всі тягнуться до змін
й роз"єднують поняття нероздільні.
у серці буде таки він.
і вічні очі: кохані й божевільні.