Непотрібні думки порушують тишу..тссс
В них грип, пустота, кашель та нежить.
Вони залазять вглиб шука найінтимнішу
Ей Ви! Геть...моя тиша вам не належить.
Ваші симптоми хвороби давно заліковано
Чи то майбутнім крахом чи то минулим,
Ваші крики давним давно зігноровано
Цим диким теперішнім мозком сутулим.
Кордони вашої держави непомітно
зникли з усіх моїх обидвох долонь
Їх стерто спиртним, їх ізольовано
І поверх могил поставлено бронь.