Летіли-летіли
повітрями
Перлами
Стертими
Жертвами
Нервами
Закутими
Атмосферами
Вірили
Думали
Дихали
Бігали
За милими
Крилами
Летіли-летіли
Не досягти
Висоти
Не цвісти
Не мріяти
Не чекати
Забрати
За віру
За грати
Повстати
Воскреснути
Мирними
протестами
Кулями
Охрестані
І уже не мирними
годі бути смирними
Годі балакати
Причитати-плакати
танцювати
плакатИ
Розп'яті
Свободи
забраті
І друзі убиті
Себе подолати
Катів зупинити
Розкритися
Розцвісти
Втратити
І знайти
І будувати
Заводи і хати
І знову літати
І знову у ділі
Летіли-летіли