Небесна сотня. Немає слів.
Мовчання. Тиша. Сльози.
Узор життя з них кожен плів ,
Тепер на небі, там де грози.
Небесна сотня, усміхнися.
Ми зробимо усе, за що стояли ви в ті дні
Суспільства серце зупинися,
На мить, я прошу не назавжди.
Спасибі вам брати та сестри,
За перемогу заплатили ви життям,
Народу українського оркестри
Не змовкнуть. Скорботи почуття…