Не тримайте себе. Свій гнів у собі
Не тримайте у собі припливи
Бо прийдуть кораблі, то страшні кораблі
Не давайте їм своє тіло.
Невмируща вода перейде через край
і омиє вам сіллю рани
Не ховайте себе за обрій, не край
все вчасно прийде, хоч не рано
А боротися слід, хоч медаль не дадуть.
З боротьбою приходить вічність.
Нам світло проллється із кров"ю на путь,
хоч жорсткокість нам і не личить.
Не тримайте себе у любові й бою.
І життя ваше стане довше
Хоч на мить вас у книгу життя занесуть.
Хоч на мить...але й того досить.