я тебе зовсім не знаю, друже
анітрохи, мій любий, ні крапельки
це хвилює мене не дуже -
сам же знаєш, бувають фанатики.
з ким ти зараз? кому посміхаєшся?
і про що тобі, милий, мріється?
це коли повсякчас намагаєшся
відтворити у пам'яті вилиці.
як працюється? відпочивається?
розібрався вже із кредитами?
це коли твоя постать ввижається
і крокує містами розмитими.
з ким говориш ночами? радишся?
спланував собі вже відпустку?
це коли з минулим бавишся,
бо нових смс не густо.
я тебе зовсім не знаю, друже.
анітрохи, мій милий, не знаю я.
знаю тільки, як любиш дуже -
то усе в людині сприймається.